Bioas Pure Bucharest

 

Bucuresti, oras magic, numit si “Micul Paris”, intre cele doua razboaie mondiale, datorita arhitecturii deosebite, dar si elitei bucurestene de la acea vreme.

Fiind capitala Romaniei, este si cel mai mare centru economic, financiar-bancar, educational, informational, cultural- stiintific si comercial al tarii. E ca un magnet pentru oamenii din celelalte regiuni ale tarii, multi alegand drumul capitalei pentru a-si cladi un viitor.

Bucuresti reprezinta o oportunitate reala pentru cei care-si doresc sa exceleze in diferite domenii, sa-si dezvolte abilitati multiple si sa-si duca la indeplinire sarcinile propuse. Aici se pun bazele celor mai multe idei de afaceri, se fac investitii, se construiesc cariere si se indeplinesc visuri. Cu daruire, har si multa munca. Ofertant si extrem de tentant, am putea spune.

Este un oras plin de oportunitati pentru majoritatea oamenilor care privesc inainte, cu fruntea sus, cu incredere si curaj. Trebuie doar sa fii determinat, disciplinat, dedicat (puterea celor 3 de “D”) si sa ai un gram de noroc.

 

Industria de beauty este un domeniu interesant si captivant. De ce? Pentru ca are legatura cu frumosul, cu esteticul, cu fericirea. Sa fii preocupat de tenul tau, de parul sau de unghiile tale, nu-i nici pe departe o dovada de narcisism, ci o grija fata de propria persoana. Un om multumit de felul in care arata, este de cele mai multe ori, un om echilibrat din punct de vedere fizic si spiritual. Nu este un secret ca frumusetea exterioara o completeaza pe cea interioara si invers. Cand esti in armonie cu tine, lucrurile se leaga mult mai bine si niciun cer plin de nori negri nu mai pare atat de infricosator. Acest lucru nu se intampla de ieri sau de azi, ci dintotdeauna.

 

Cu totii am citit despre femeile Bucurestiului de altadata. Acele doamne elegante, cu parul stralucitor, cu pielea fina, mirosind a iasomie, trandafir sau liliac. Simple si complicate in acelasi timp, misterioase in privire, pasind cu delicatete pe strazile din apropierea Arcului de Triumf, zambind timid, avand clasa, umor, o frumusete naturala, intretinuta de trucuri simple, folosite si date mai departe, pana in prezent. De exemplu, pentru exfoliere, foloseau zatul de cafea sau zaharul. Desi pare de necrezut, astazi este folosit acelasi principiu, doar ca produsul utilizat poarta un nume diferit (scrub).

 

Bioas Pure Bucharest este primul brand de Skin care foloseste in propriul logo, numele unui oras din Romania. De ce Bucuresti? Pentru toate motivele enumerate mai sus, dar si datorita faptului ca reprezinta orasul care a devenit acasa pentru noi. Aici am reusit sa ne trasam un drum pe care-l parcurgem impreuna, prin ploaie, vant, dar si prin vreme buna. Este orasul perfect sufletului si planurilor noastre marete. Am ales domeniul de beauty deoarece ne reprezinta si ne implineste, oferindu-ne satisfactii zilnic. Este minunat sa primesti feedback pozitiv de la oameni care-ti urmeaza recomandarile si care devin atat de multumiti de produsele la care lucrezi cu real interes si devotament.

Bioas Pure Bucharest e despre dorinta de a face bine, de a completa acolo unde este nevoie, de a oferi zambet si siguranta. E despre oameni fericiti si-atat.