Parul meu arata fabulos cu BioMagic

 

Felul in care arati este strans legat de felul in care te simti, iar eu, ca femeie si mai ales mama, simt nevoia sa arat si evident sa ma si simt feminina, odihnita, relaxata si, cand sunt cu cei mici, plina de energie. Aceasta energie vine in primul rand din interior: sufleteste, din iubirea pe care o primesc neconditionat, iar fizic, din hrana sanatoasa si stilul de viata activ.

Nu in ultimul rand, energia despre care va vorbesc si starea de bine au legatura si cu aspectul exterior. O femeie se simte bine in pielea ei atunci cand arata bine, iar pentru mine parul lung si cu aspect sanatos este un fel de marca personala. Am iubit mereu sa am parul lung si chiar daca m-am m-ai jucat cu peruci sau bretoane false pentru filmari sau sedinte foto, nu am indraznit niciodata sa il scurtez mai mult decat era nevoie pentru regenerarea varfurilor. Culoarea naturala e la fel de importanta pentru mine, un saten inchis care se potriveste perfect cu nuanta tenului meu, mai ales cand sunt si usor bronzata. Este o optiune personala, asa simt eu ca arat cel mai bine, cu un aspect natural si feminin. 

Cand am sesizat in oglinda primul fir de par alb, am glumit pe aceasta tema, insa, atunci cand au aparut ceva mai multe, am simtit o usoara panica. Imi era teama sa incep sa ma vopsesc. Nu stiam ce fel de produse pot alege pentru a nu afecta calitatea parului pe termen lung si mai ales pentru a nu interactiona cu sarcina sau alaptarea, atunci cand a fost cazul.

La saloanele de infrumusetare am primit mereu tratamente adecvate, uneori usoare nuantari, dar de vopsea permanenta, care stiam ca are si amoniac, m-am ferit multa vreme. Am inceput sa caut produse certificate bio, insa nu aveam prea multa incredere in puterea acestora de a actiona. Ma gandeam ca sunt probabil doar amestecuri de plante si pot avea efect doar pe termen scurt, ca infuziile cu  urzica, musetel sau frunze de nuc cu care ne clateam parul multe dintre noi in adolescenta, sperand ca vom avea parte de reflexe naturale.

Am descoperit insa BioMagic Hair Color Cream, o vopsea cu o formula speciala, care are la baza ingrediente certificate organic. In locul substantelor chimice folosite in mod obisnuit, BioMagic contine inlocuitori aprobati de SCCS (Comitetul Stiintific pentru Siguranta Consumatorului), o organizatie independenta supervizata de Comisia Europeana. Este o vopsea cu o formula fara amoniac, rezorcina, p-fenilendiamina sau alte substante care pot dauna parului.

Sotul meu, Adrian a fost cu mine cand am descoperit-o, foloseste si el produse din gama, cum sunt samponul sau balsamul. Impreuna am decis ca daca ne plac atat de mult aceste produse, trebuie sa facem cumva sa le facem accesibile si pentru alti oameni. Astfel, cei care ne urmaresc si au incredere in alegerile noastre le pot comanda cu incredere de pe site-ul nostru, bioas.ro.

Nuanta pe care eu o folosesc este cea cu Nr. 4.00, o puteti gasi accesand acest link:

https://bioas.ro/collections/vopsea-fara-amoniac/products/vopsea-de-par-biomagic-4-00-brown  

Va recomand sa alegeti nuanta cea mai apropiata de parul vostru natural,  dar si sa va jucati cand simtiti nevoia de o schimbare. Pentru a vedea care sunt nuantele disponibile, intrati aici:

https://bioas.ro/collections/vopsea-fara-amoniac 

Intrucat nu contine amoniac, vopsirea parului cu Bio Magic este complet sigura, nu afecteaza negativ structura parului, ci ajuta la mentinerea acestuia puternic, stralucitor si sanatos. Vopseaua permanenta BioMagic are la baza o formula inovatoare, care asigura obtinerea unei culori de durata, in timp ce trateaza firul de par, asigurandu-i elasticitatea si flexibilitatea, atribute care il fac si mai usor de coafat. Ingredientul cheie este keratina hidrolizata, o proteina ce se afla in mod natural atat in parul uman, cat si in piele si unghii. Moleculele ei repara structura parului deteriorat atunci cand folositi produse care o contin, facandu-l mai puternic si matasos.

Gama contine si ulei de argan natural, unul dintre cele mai valoroase uleiuri din lume, produs in Maroc. Acesta contine acizi grasi monosaturati (oleic si linoleic) si vitamina E. Folosit in produse de ingrijire, uleiul de Macadamia contribuie la mentinerea hidratarii, asigura nutrientii necesari pentru un par sanatos, imbunatatindu-i structura, facandu-l mai puternic si stralucitor si stimuland in acelasi timp cresterea.

 Astept cu drag parerile voastre in legatura cu aceste produse, sper sa va placa la fel de mult cum imi plac si mie.

 Pupici voiosi,

Anca