Wishlist pentru luna decembrie

 Ai nevoie de un ten luminos și de o piele strălucitoare în fiecare zi. Pune-ți în wishlist produsele organice favorite și ai grijă și de tine.

Ce am pregătit noi pentru cadourile de sub brad? Descoperă cele 7 produse Bioas Pure și oferă cadouri cu iubire: 

  1. Tan Tan Water - Bronz Organic pe lista de dorințe 

O piele strălucitoare este perfectă mai ales pentru serile se sărbătoare sau chiar trecerea în noul An. Renunți complet la solar și beneficiezi de rezultate în doar câteva ore, folosind auto-bronzantul organic tan tan water. Și tu îți dorești să arăți fabulos? Da, da, și noi! 

  1. Serea Organic 

Construit cu o formulă organică, folosind aloe vera și acid hyaluronic, gama SEREA organic este creată exclusiv în Italia, folosind ingrediente organice certificate. Crema de hidratare și super serumul sunt un combo ideal pentru hidratarea pielii. 

  1. Vopseaua de păr Biomagic 

Acoperă firele albe, ai o culoare uniformă, părul tău are din nou vitalitate? Ai ghicit, vopseaua biomagic din ingrediente organice certificare nu conține amoniac și în doar câteva minute poți avea rezultatul mult visat, folosind kitul complet biomagic. 

  1. Șampon Anti Cădere Păr 

Mulți dintre noi ne-am confruntat cu căderea părului sau chiar întâmpinăm și în prezent aceste provocări. Șamponul anti cădere herbal complex are o formulă inovativă care întărește structura firului de păr și securizează rădăcina pentru a împiedica căderea prematură a părului. 

  1. Serum Acid Hyaluronic

Doza de luminozitate și strălucire vine din aplicarea serumului cu acid hyaluronic bioas pure care completează orice rutină de îngrijire și poți vedea diferența chiar de la primele aplicări. 

  1. Spuma de curățare 

Curățarea tenului nostru nu trebuie să lipsească din nicio rutină de îngrijire, chiar dacă aplicăm sau nu alte produse după. Concept cu dublu rol, spuma de curățare bioas pure curăță și hidratează tenul, lăsând pielea fără impurități. 

  1. Crema cu Retinol 

Produsul cheie anti-îmbătrânire: crema cu retinol bioas pure. Timpul uneori joacă împotriva noastră, iar semnele trecerii anilor se pot resimți pe chipul nostru. Retinolul este unu dintre cele mai recunoscute ingrediente pentru proprietățile tale și pentru rezultatele vizibile.

 

Ce ți-ai pus pe listă? Care sunt cadourile pentru tine și cei dragi? Dacă te-ai decis, te așteptăm în coșul de cumpărături și pe conturile noastre de social media cu alte informații despre frumusețea organică. Dacă ești în căutarea cadoului perfect, trimite-ne un mesaj, iar echipa noastră este chiar în atelierul lui Moș Crăciun și vine cu tot sprijinul.

 

Ai grijă și de tine!